söndag 20 april 2008

Jag hade min sedvanliga sagostund på bibblan idag och solen sken och alla Nackas barn var utomhus. Jag tyckte nästan synd om den lilla, lilla skara som ändå dök upp. Jag borde ha sagostunder utomhus istället. Jag läste Allra käraste syster och som vanligt höll jag på att börja gråta när Ylvali säger "allra käraste syster, ett måste du veta". Dagens barn är mer kallhamrade än jag. Men när jag läste Mannen, damen och något i magen fnissar de alltid lite generat vid stycket; "Det hände att de älskade varandra så mycket att de tog av sig alla kläderna och kysstes och kysstes och blev alldeles anfådda." Det är porr för fem-åringar det. (Funkar på mig med. )
Jag vill ligga i en park på en filt och läsa. (Och kyssas och kyssas).
I övrigt är jag irriterad på Facebook idag.

5 kommentarer:

  1. Vilken lyx att få sitta och läsa för de små liven. Nästa gång får du kuppa ut dem, fast det är klart, när fröken K lockar med porr så kommer de väl oavsett hur mycket solen skiner ;)

    SvaraRadera
  2. Fast jag vet inte hur föredömligt det är att locka barn med porr.

    SvaraRadera
  3. Läste i helgen att fransmännen ända fram till för ett par år sen hade censurerat Pippi så att allt det anarkistiska hade tagits bort, då tycker jag nog att porr i form av tunglösa pussar är bättre. Dessutom har du ju redan inlett lockelsen.

    SvaraRadera
  4. Små och oförstörda förskolebarn...Kanske jag skulle satsa på en annan målgrupp?

    SvaraRadera